USA 2005

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 12. 20 juli 2005

Posted by Jessica on August 29, 2013 at 10:05 AM

Dag 12. Woensdag 20 juli 2005

 

We rijden vandaag naar Bryce. We zijn lekker op tijd en we rijden eerst naar Jackson om te ontbijten. Het is 11 mile verder en volgens mijn collega Doe (orange) moet het erg leuk zijn.

Helaas blijkt het vinden van een tentje om te ontbijten lastiger dan het vinden van een parkeerplaats. (op dit tijdstip)

We hebben het halve dorp dan al gezien totdat we DOG (Down Under Glenn) tegen komen. Zo klein dat als je 1 stap naar binnen doet je meteen tegen de toonbank aanstaat en ook niet verder komt.

 

Roon neemt een dikke vette tortilla wrap met van alles en nog wat. Ik heb braaf een BLT (zonder T) broodje. Erg lekker en gezond!

Ik heb er een vers gemaakte sinasappel/aardbei smoothie bij. Heftig lekker!

 

Tegen 12.00/12.30 uur rijden we door naar Bryce. Het is nog best een stukje rijden dus tegen 17.30 uur zijn we er. Inchecken bij Ruby’s Inn en helaas hebben we weer een kamer met 2 Queens. Jammer hoor!

 

We eten bij Ruby’s Inn . Het eten is niet echt van super kwaliteit maar wel lekker. We zijn afgelopen dagen duidelijk erg verwend geraakt.

 

We rijden nog wel meteen even naar Sunset Point om de bewolkte maar zeer mooie zonsondergang te zien. Het is ons wel duidelijk dat er de afgelopen jaren (3 jaar) erg veel is veranderd. Er zijn hotels, restaurants en vooral veel toeristen bijgekomen. Ook rijdt er nu een shuttlebus door het park om mensen te vervoeren. Maar goed, we zijn ook in het drukste periode van het jaar en dus vel vakantiegangers.

 

We worden vooral aan alle kanten belaagd door landgenoten. Hebben we ze 1,5 week nauwelijks gezien is het hier ineens extreem. We kunnen er de lol niet van in zien, we zijn wat dat betreft echt een stel apart. Liever gewoon geen landgenoten tegen komen tijdens onze vakanties ;-))

 

En nu….lekker tukken!!

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments