USA 2005

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 13. 21 juli 2005

Posted by Jessica on August 29, 2013 at 10:10 AM

Dag 13. Donderdag 21 juli 2005

 

We zijn lekker op tijd wakker en doen het lekker rustig aan. We rijden helemaal naar het einde van het park. Ongeveer 18 mile totaal. Yovimpa Point is daar het laatste uitkijkpunt. We bekijken vanuit verschillende hoeken van het park en het is werkelijk prachtig!

Het is super heet, dik over de 90 farhenheit, dus iets van 33 graden. Best afzien hoor! Met name omdat het park ook best hoog ligt tussen de 2500 en 2800 mtr.

 

We hebben ook nog een stuk gelopen bij Sunrise Point maar het lijkt of iedereen daarheen is gekomen.

 

De route naar Yovimpa Point is duidelijk een stuk rustiger. Het valt niet mee met dit warme weer hoor!

 

We hebben rond lunchtijd geen zin meer. We zitten in het park op zo’n 2300 meter en inspanning kost erg veel moeite. Yovimpa Point zit op rium 9000 feet. Dus dat is 2743 meter!!

Dat is zowat hoger dan waar we skien.

 

We pakken lekker een bacon chees hamburger bij Ruby’s Inn. We gaan lekker even relaxen op de kamer en spreken af tegen 16.00 uur weer op pad te gaan.

Roon valt in slaap terwijl ik alle roddels op allerlei fora check en mail naar iedereen schrijf.

 

Ik maak Roon tegen 16.15 uur weer wakker. We doen het lekker rustig aan en aangezien de zon mooi staat rijden we naar Inspiration Point om foto’s te maken. We schieten heel wat af en er zitten mooie plaatjes tussen.

 

Morgen vliegen we om 7.15 uur met de heli over Bryce. We hopen op een mooie zonsopgang. We hebben ook nog een klein uurtje na het eten gezwommen en liggen zonnen.

Helaas werden we ook hier omgeven door Nederlanders en zin we snel weggegaan.

 

S’avonds eten we bij Ruby’s Inn (waar anders??) en kiezen voor het buffet. De wijn is duur maar 1 glaasje kan wel. We kopen een fles om op de kamer een glaasje extra te nemen.

 

Truste!!

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments