USA 2005

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 14. 22 juli 2005

Posted by Jessica on August 29, 2013 at 10:10 AM

Dag 14. Vrijdag 22 juli 2005.

 

We hebben een wake up call van het hotel om 6.20 uur. We lijken wel niet goed wijs om zo vroeg op te staan tijdens onze vakantie.

Maar om 7.00 uur pakken we snel nog even een broodje mee en op het moment dat we aankomen bij het hutje komt de heli al aan gevlogen en mogen we instappen. Er is nog 1 meneer bijgekomen . De piloot zet mij op het mooiste plekje neer, voorin, zodat ik mooie foto’s kan maken. Cool!

Zo mega verwend als ik ben merk ik dat het vliegen met de heli me beter afgaat dan de eerste keer. (Grand Canyon en Banff)

Gelukkig vliegen we vooruit waardoor ik maar heel even merk dat ik een beetje misselijk ben.

 

De vlucht is echt prachtig! We hebben de perfecte zonsopgang en de vroege zon op de hoodoo’s zorgt voor een prachtig view!

Helemaal toppie! De piloot verteld van alles en we zijn echt super tevreden en blij. Het was een zeer gave vlucht. Thanks to my love!!

 

We checken daarna uit, halen een bak koffie en thee en stappen in de auto. We mogen met een kleine beetje ‘gna gna gna’ gevoel constateren dat het ineens erg bewolkt is geworden en we zelfs gebruik moesten maken van de ruitenwissers. Soms krijg je gewoon wat je toekomt!

 

We besluiten de scenic drive te doen via Zion NP. We zijn daar in 2002 ook geweest en dat was het eerste Nationale Park wat ik bezocht, het is dus voor mij bijzonder.

 

Het is 72 mile rijden naar Zion en tegen 11.30 uur rijden we het terrein van het visitor center op. We hebben de zeer indrukwekkende route snel achter de rug en ik geniet van het weerzien van dit prachtige park.

Op 1 of andere manier lijkt het zelfs nog mooier dan de 1e x. Toen zat ik met mijn hoofd teveel bij Roon denk ik.

 

We lunchen bij Switchback Inn en het is leuk om te merken dat herinneringen zo sterk kunnen zijn en blijven. We wijzen allebei zonder problemen ‘onze’ hotelkamer aan van 2002.

We nemen allebei een Switchback BBQ Beef Burger. Het smaakt weer heerlijk met een super lekker glas koude rosé erbij.

 

We rijden verder en met een vlot tempo scheuren we de 15 af naar Las Vegas. HERE WE COME!

 

We krijgen ook ons uurtje tijd weer terug waardoor de 1 uurtje langer wordt voor ons. We zijn dan ook op tijd in Vegas, zo tegen 15.00 uur.

Het inchecken nam even wat meer tijd in beslag want er stond een lange rij. Gelukkig mochten wij ergens anders in een andere kortere rij aansluiten omdat we een arrangement hebben, dat schiet lekker op!

 

We krijgen kamer 1413 aangewezen. Zoals gewoonlijk ren ik naar de wc. Ik zie daarna een gebruikt stuk zeep, scheermesjes, schoenendoos, strijkplank, leeg flesje water en onopgemaakt bed. We bellen naar Frontdesk dat we deze kamer niet willen.

We krijgen een andere kamer toegewezen 2339. De bellboy komt onze spullen ophalen met kaartjes voor de nieuwe kamer. Na 30 minuten is er nog niemand en we bellen nog 1x . Binnen 10 minuten staat er iemand op de stoep en mogen we naar onze nieuwe schone kamer.

De kaarten voor de nieuwe kamer moeten we helaas zelf ophalen, dus weer in de rij. We balen wel een beetje maar blijven niet bij de pakken neer zitten.

We lopen door de Forumshops, halen onze kaartjes voor Celine Dion en gaan heerlijk smullen bij de Japanner. Wat een verwennerij!!

We hebben in onze kamer een mega gave badkamer met grote douche en jacuzzi! We genieten onwijs en eindelijk weer een kingsize bed, heerlijk naast elkaar in slaap vallen!

 

Truste!!

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments