USA 2005

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 16. 24 juli 2005

Posted by Jessica on August 29, 2013 at 10:10 AM

Dag 16. Zondag 24 juli 2005

 

Met een beetje brak gevoel in mijn hoofd en lijf sta ik op. Jeetje, ik heb me wel eens beter gevoeld hoor. Eigen schuld dikke bult he!

 

We kijken naar buiten en we moeten constateren dat het buiten regent!! Getsie!

Hiervoor kwamen we niet naar Vegas hoor!

We bedenken dus maar wat anders leuks. We checken eerst of het zwembad open is. Niet dus…… dat probleem ook weer opgelost. Hoeven we daar niet heen.

 

We eten een broodje (wrap) bij een tentje in Forumshops en lopen lekker naar buiten om andere hotels te bekijken. We lopen naar Venetian en Wynn. Daar halen we onze kaartjes op voor de show morgenavond van Le Reve.

Wynn is het nieuwste hotel op The Strip en dat kan je wel zien ook. Prachtig hotel. De winkels allemaal een beetje boven budget maar kijken mag altijd ;-)

 

Eenmaal buiten dan zien we dat de lucht opklaart en dat we met een poosje wel naar het zwembad kunnen. We duiken de nieuwe Fashion Mall in en daar vind ik het geurtje wat ik zocht van Sarah Jessica Parker ‘Lovely’. Heerlijk!

 

Ook zie ik een geweldig tasje van Tommy Hilfiger, heel simpel ,maar erg leuk!

Van 169 naar 56 dollar! Dat is nog eens voordeel!

 

Ergens op een verdieping zien we een juwelier. We hadden al bij Macy’s gekeken maar daar was alles veel te duur. Bij deze juwelier zagen we 3 prachtige armbanden met saffier en diamantjes. Ik kies degene die beide heren uitkiezen. Een fijne armband met aaneengesloten saffiertjes met er tussen diamantjes. Heel erg gaaf!!

Ik ben poepchique!!

 

We lopen naar de kamer en zien dat met het mooie weer buiten het zwembad nog steeds dicht is. We balen als een stekker. Personeel is allemaal naar huis gestuurd. We bellen met frontdesk en concierges maar ze hebben geen personeel en het zwembad gaat niet open.

We worden er een beetje chaggi van. Ook is onze kamer om 15.30 uur nog niet schoon gemaakt. Daar betalen we niet zoveel geld voor hoor! Roon stuurt een mail naar onze contactpersoon om het ea op te sommen wat er allemaal mis is gegaan. We hebben tot op heden nog geen reactie gehad.

 

Het zwembad is om 16.00 uur open als we iets anders willen gaan doen. We vinden het maar een raar zooitje maar vergeten alles als we eenmaal aan het zwembad liggen.

 

Tegen 18.30 uur gaan we weer richting de kamer want om 19.30 uur staat de limo voor de deur om ons naar Freemont Street te brengen. Wat een gave wagen zeg! Alles zit erop en eraan, cool!

Helaas rijden we niet over de strip maar over de 15. Strip is mega druk!

 

Tegen 19.45 uur zijn we in Freemont Street. Je weet niet wat je ziet…..als je denkt dat je het allemaal hebt gezien en het niet erger kon……Het kan dus nog erger!

Wat een lichten, herrie en ellende zeg. We gaan eerst lekker Mexicaans eten bij La Cantina. Heerlijke Fajitas.

 

We lopen daarna wat heen en weer maar komen tot de conclusie dat dit het toch niet helemaal is voor ons. Het is echt een tering herrie en de paar winkeltjes die ze hebben stellen niks voor. Het stinkt er naar mottenballen. We zijn dan wellicht veel te veel verwend………..denken we.

 

Om 22.30 uur komt de limo ons weer ophalen en we hebben de tijd echt een beetje uitgezeten. We waren dan ook kapot van de avond ervoor.

Roon wil graag nog een cocktail drinken bij Terrazza, waar die neger weer staat te spelen, maar ik ben echt ingestort. Lekker slapen dus dan maar!

 

Truste!

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments