USA 2005

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 17. 25 juli 2005

Posted by Jessica on August 30, 2013 at 5:20 AM

Dag 17. Maandag 25 juli 2005

 

We slapen lekker een klein beetje uit maar zodra we de gordijnen open doen en een strak blauwe lucht zien, haasten we ons naar beneden.

Zonder ontbijt naar het zwembad, liggen, bakken en braden. Heerlijk!

 

We nemen als ontbijt een beker sap (met raar bijsmaakje) en wachten af totdat het tijd is om te lunchen.

Het is zo ontzettend warm in de zon, niet normaal meer. Ik smeer met factor 30 maar voel het toch echt vet branden. Tegen lunchtijd laten we een ceasars salade aanrukken en verhuizen we naar de schaduw. Zelfs Roon trekt het niet meer.

 

We zwemmen, drinken, bakken en braden wat af. Het wordt ons toch op een gegeven moment echt te warm onder de voeten en we gaan lekker even naar binnen. We nemen in de airco een heerlijke sushi maaltijd met een glaasje wijn. Wat een feest.

 

Aangezien het zonnetje toch blijft schijnen gaan we nog lekker even 2 uurtjes liggen.

 

We gaan vanavond nom 19.30 uur naar Wynn voor de show Le Reve dus tegen 17.00 uur naar boven, optutten etc.

Tegen 18.30 uur lopen we opgedoft en al naar Wynn. Nou, dat hebben we geweten…….WARM!!!

Roon heeft een blouse met lange mouwen aan en het zweet loopt over zijn hele gezicht. Ik kom er achter ik vergeten ben deo op te doen dus dat beloofd wat…….

We zijn blij als we binnen zijn en in de airco staan. Ongelooflijk wat een warmte zeg!

 

We mogen bijna meteen de zaal in en met een flinke volle (!) beker rode wijn (a 9 dollar) gaan we lekker zitten. We zijn benieuwd wat we te zien krijgen aangezien het een hele aparte show moet zijn. Het is een ronde zaal, dus je zit altijd goed. Middenin een rond zwembad met daarin weer een podium. Van 3 kanten lopen er banen waar mensen over kunnen lopen om naar het podium te gaan.

 

We hebben goede plaatsen en kunnen alles goed zien. Iets na 19.00 uur begeven er een aantal mensen (raar uitziende mensen in kostuums van elf, dieren en andere rare dingen) zich in, op en rondom het water. Het podium kan allerlei kanten op bewegen, heel cool! Deze mensen poseren in allerlei hoeken en maken grapjes met de mensen in het publiek.

 

Er zijn ook 4 kerels in witte pakken die kale mannen te grazen nemen door hun hoofd op te poetsen en er een rode badmuts op te zetten. Erg lachwekkend om te zien.

De show begint netjes op tijd!

Le Reve betekent De Droom en om eerlijk te zijn, zijn we onder de indruk wat al die mensen doen, maar we snappen er geen reet van.

Het komt er volgens mij op neer dat iedereen droomt, zich in die droom buiten gesloten voelt op zoek is naar iets maar het niet kan vinden.

Ook zitten er komische stukken in (wordt gespeeld door die 4 mannen in witte pakken)

Zij komen als rode draad tekens even terug in de show om de boel lollig te maken.

 

Mensen springen meters hoog (ik schat 15 meter hoor) naar beneden in het zwembad.

Er hangen mensen aan touwen, katrollen worden met fikse snelheid naar beneden en omhoog gelaten. Allerlei acrobatische toeren worden uitgehaald, heel knap!

Aan het einde van De Droom vindt het mannetje waar alles om draait, rust en gaat slapen. Einde verhaal.

 

Het was erg indrukwekkend, wat hebben we genoten!

Na 1,5 uur staan we weer buiten en ik trek mijn hakken weer uit en gympies aan ;-) en we lopen lekker richting ons hotel. Het is erg druk op straat en we zijn blij als we bij het hotel zijn.

Aangezien we nog niet hebben gegeten kijken we of er nog een plaatsje vrij is bij Spago.

En ja hoor, we mogen aan de bar plaats nemen en bestellen een goddelijke maaltijd. Vooraf heerlijke shrimp met een heerlijke saus en beetje groente.

Roon kiest swordfish als hoofdgerecht, op een bedje van gegratineerde ui of zoiets.

Ik had een goddelijke zalm met een botersaus en mais. Overheerlijk! Wat hebben we weer zitten smullen!

 

Daarna als een blok in slaap gevallen. Morgen dan moeten we hier helaas weg en rijden we naar LA. Ik zal dit heel erg gaan missen!

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments