USA 2005

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 18. 26 juli 2005

Posted by Jessica on August 30, 2013 at 5:25 AM

Dag 18. Dinsdag 26 juli 2005.

 

Vandaag gaan we helaas verder naar LA. Onze laatste stop is Santa Monica. We gaan eerst nog even lekker aan de pool liggen en drinken onze laatste smoothie. Wat zullen we dit gaan missen zeg! We willen hier helemaal niet weg!

 

Tegen 11.00 uur moeten we toch echt geen pakken want om 12.00 uur moeten we uitchecken. We douchen nog even en proppen onze zooi in de tassen. Roon gaat uitchecken en ik sta braaf te wachten………..en het duurt……..en duurt…….

Komt hij eindelijk met een blije prei gezicht aan lopen. Wat blijkt nou. Ze hadden Roon gevraagd of alles naar wens was gegaan en toen had Roon uiteraard haarfijn uitgelegd dat we alles reuze leuk hebben gevonden maar dat er wel wat dingen zijn mis gegaan.

Dus Roon kreeg de supervisor/manager te spreken. Uiteindelijk heeft hij er $100,- af gekregen, dus we hoefden zelf niet meer zoveel te betalen, goed he! Goed geregeld!

 

We hebben de tassen daarna in de auto gedaan en zijn nog even wezen shoppen. Voor een collega naar Bath&Bodyworks. En ook even lekkere handencreme gekocht voor mama en Marjolein.

Her en der wat rond gesnuffeld, foto’s gemaakt en wederom heerlijk gegeten (lunch) bij Spago. Wat een leven………

 

Helaas moeten we toch echt afscheid nemen, al is het met pijn in ons hart. We scheuren lekker de I15 af en tuffen al snel een heel eindje richting LA. Onderweg nog 1x tanken en een ijsje gehaald.

We stikken van de hitte! Zó heet!! Snel weer de auto in wan het ijsje smelt in je handen.

Snel verder rijden!

 

We vinden ook de weg naar het hotel in 1x en tegen 18.30 uur checken we in.

 

Aangezien we toch redelijk wat trek hebben gaan we op aanraden van de hoteljongen eten bij Cugini. Een overheerlijke Italiaan waar we allebei een super lekkere Brodetto kiezen. Het is een saus van tomaten, veel knoflook en kruiden gevuld met allerlei soorten vis. Overheerlijke soorten brood erbij, slabbertje om (hahahaha) en smullen maar. Wat is dat lekker zeg!! Mjammie!

 

Een lekkere rode Napa Valley wijn erbij met Italiaanse druiven. Genieten!

 

Aangezien we heen waren gelopen en dachten dat het maar een klein stukje was………(dat viel even tegen) nemen we terug een taxi.

 

We vallen wederom als een blok in slaap. Het is wel warm op de kamer want de airco maakt teveel lawaai om bij in slaap te vallen. Wel een paar x wakker geweest.

 

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments