USA 2005

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 21. 29 juli 2005

Posted by Jessica on August 30, 2013 at 5:25 AM

Dag 21. Vrijdag 29 juli 2005.

 

Rond 2.00/2.30 uur word ik wakker en voel me zo klote. Mijn lijf doet zo’n zeer, niet normaal.

Ik ga even plassen en ben zo misselijk als ik weet niet wat.

Roon was toch al wakker van mijn gedraai dus ik heb hem verder wakker gemaakt en moet zo huilen omdat ik me zo klote voel.

 

Roon zet me onder de douche en al klappertandend sta ik onder de douche. Gelukkig verlicht het wel en Roon smeert me daarna in en in mkijn blote kont lig ik op bed en probeer nog wat te slapen, maar helaas schiet dat ook niet echt op.

Ik zie tegen de lange vlucht op…..

 

Roon doet het licht aan om 3.15 uur want hij kon ook niet meer slapen en we moeten toch opstaan.

Dus nog 1x klappertanden onder de douchen, insmeren, opdrogen en kleren aan.

 

Van ellende doe ik mijn bikinitop weer aan aangezien die het minste zeer doet. Ankybroek aan en dan gaat het wel goed.

 

We checken uit, komen zonder problemen bij Avis om de auto in te leveren. We worden met het busje bij de terminal 6 afgezet. Ook dat verloopt zonder problemen en ook alle koffers en meuk komen er door zonder problemen. Wat een opluchting.

 

Bij de douane wort mijn beautycase er uit gehaald omdat ik vergeten ben het schaartje eruit te halen. Lekker dom, maar ze mag hem houden hoor, daarover wil ik geen gezeik.

 

Alles verloopt voorspoedig, 3 uur vliegen naar Houston, 3 uur doorbrengen op Houston en nu zitten we alweer 5 uur in het vliegtuig naar Amsterdam.

 

Zolang ik stil zit gaat het goed. Net even geslapen en mazzel als we hebben, zitten er perfect. We zitten achter de scheidingswand van Business Class en Economy. Dus erg veel beenruimte en super relaxt, heerlijk!

 

Ook zijn niet alle stoelen bezet dus ook erg veel rust. Nog even zitten en dan zijn we er alweer. ETA is 7.15 uur dus 1 uur eerder dan gepland, super!

 

We hebben thuis dus nog de hele zaterdag om van alles te doen.

Boodschappen, wasjes, kapper, foto’s kijken etc.

 

Hopen dat ik kan opblijven tot 20.00 uur en dan meteen de hele nacht tukken. Mama komt morgen poesel brengen, gezellig he!

 

Dit was het einde van een geweldige vakantie. Ik heb genoten, gelachen, gehuild, gewandeld, gereden, bijzondere dingen gezien en meegemaakt. Liefde gegeven en liefde gekregen, verwend als een prinsesje en vooral…………….genoten van het samen zijn met Roon.

 

Liefs Jessica

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments