USA 2005

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 15. 23 juli 2005

Posted by Jessica on August 29, 2013 at 10:10 AM

Dag 15. Zaterdag 23 juli 2005

 

Vandaag is de grote dag, concert van Celine Dion! Zo lang naar uitgekeken!

We staan lekker relaxt op en kopen een broodje en begeven ons snel naar de pool. Het is wel bewolkt maar heerlijk warm. Goed om in te ‘bakken’ dus.

We genieten mega, zwembad is geweldig mooi en lekker.

We zitten heerlijk aan de smoothies met mango en wodka. Smullen! ;-)

 

We houden het toch lekker lang vol hoor. We staan er allebei van te kijken. Tussen de middag een heerlijke grote bak met nachos, zo groot dat we het gewoon niet op kunnen. En dat wil wat zeggen he!

 

Tegen 14.00 uur gaan we naar de kamer, douchen, aankleden en even naar Bellagio lopen. Ik spot een grote Chanel winkel en we gaan even lekker los! 4 dingen voor mijn gezicht en een geweldige mooie sjaal van wel 160 dollar. Je leeft maar 1x he!

Roon matst me ook nog dus dubbel feest.

 

Terug in het hotel en optutten voor het concert. We gaan eerst super lekker eten bij Wolfgang Puck zijn restaurant Spago. We kiezen Alaska Heilbot als hoofd en gerookte zalm als voorgerecht. We schuiven eerst een cocktail naar binnen en bij het diner een fles Chardonnay, wat een genot!

 

We zijn ruim op tijd bij de zaal en krijgen een drankje van het huis. Om echt chique te doen kiezen we voor champagne. We zitten als 1 van de eerste in de zaal. We verbazen ons over het feit dat zoveel mensen zo ontzettend laat aankomen in de zaal. De show begint om 20.45 uur en ze knalt er meteen in met a-capella A New Day. Werkelijk prachtig gezongen. Mijn adem stokt en de tranen lopen over mijn gezicht. Dat is waar ik zolang op heb gewacht. De hele show is zo ontzettend gaaf en ik zit de hele tijd met een grijns op mijn gezicht. Helaas is het na 1,5 uur alweer afgelopen. Shit!! Het ging zo snel voorbij!

 

Voor de show ben ik trouwens van de zenuwen wel 5x naar de wc geweest. (en dat in 45 minuten) Zo ongeveer dus iedere 10 minuten. Ik lijk wel niet wijs!

 

Roon vond het gelukkig ook prachtig en moest her en der ook een traantje wegpinken.

 

We zijn helemaal hyper van het optreden en gaan lekker bij Terrazza zitten waar een neger optreedt en lekker zingt. We tikken 1 na de andere cocktail weg. WOW.

Een gek stel mannen staat buiten het tentje uit hun dak te gaan. Lachen joh! Het is een bij elkaar geraapt zooitje. De 1 lang, de 1 kort, de 1 dik, de ander dun etc etc. Geweldig lachwekkend hoe ze staan te dansen. Ze maken er echt en showtje van.

 

Eenmaal op de kamer voelen we ons wel een beetje teut. We hebben zo gedurende de dag best wat op zeg maar. Maar wat hebben we genoten!

 

Truste maar weer!

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments