USA 2005

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 20. 28 juli 2005

Posted by Jessica on August 30, 2013 at 5:25 AM

Dag 20. Donderdag 28 juli 2005.

 

De zon straalt ons tegemoet, heerlijk!

Wat gaan we vandaag doen, Juistem! Zonnen!

 

Dus niet ontbijten of douchen, maar bikini aan en in de auto naar het strand.

Eerst een lekker ontbijt gescoord (eieren, bacon en overheerlijke crepe bij Cafe Crepe. En hup naar het strand.

 

Op het strand is het nog vrij leeg dus we vleien ons neer en bakken en braden wat af. Het strand is niet super schoon en de zee erg koud, maar dat mag de pret niet drukken.

 

Totdat we opstaan omdat ik het gevoel heb dat ik teveel ben verbrand. Er staat een redelijk windje en dom als we zijn hebben we ons niet ingesmeerd.

 

Eenmaal op de promenade voelen we allebei hoe knetter hard het is gegaan en hoe verbrand we zijn. Ik voel het aan mijn hele achterkant. Wat een drama!

 

We kopen direct After Sun, lunchen bij Yankee Doodles met een lekkere Doodle Burger. Op deze koude stoelen merk ik pas hoe erg ik er aan toe ben. Het doet echt zeer en kan nauwelijks zitten.

 

Gauw terug naar het hotel en koud douchen. De hitte moet eruit. Daarna smeren we ons ieder half uur dik in met after sun van Estee Lauder. Ik kan wel janken van de pijn. Ik ben echt even een zeikerd, Roon hoor ik niet zo, maar die heeft gelukkig een dikkere huid en neemt mijn gejammer voor lief, de schat.

 

Met lange broek en lange mouwen aan gaan we wederom overheerlijk eten bij Cugini. Roon neemt weer de Brodetto en ik neem Shrimp Steak. Heel apart! Lekker wijntje er bij en genieten maar.

Echt heel erg ontspannen zit ik niet aangezien mijn hele lijf gewoon zeer doet.

 

We kopen nog maar een tube after sun. Deze x van Clinique Rescua Balm.

We zien in deze winkel gave oorbellen met veel korting. De schattige oorbelletjes met saffier en diamantjes voor $84,-! Roon zegt meteen; kopen!

 

Ik twijfel toch wel want het is toch weer veel geld maar voor dit geld ga je het ergens anders niet krijgen.

Dus ik trek mijn credit card en koop ze. Ze passen perfect bij mijn nieuwe armband. Wat een poepchique mokkel ben ik zeg ;-)

Ik zie er wel superdepuper uit. Dat rood verbrande moet je dan maar even wegdenken……

 

Terug op de kamer smeren we elkaar weer in en laten alles drogen aan de koele lucht. We pakken onze koffers in (wat wonderwel goed gaat) en kijken wat tv.

 

We hebben trouwens gister wel een doos naar huis gestuurd (10 kilo á $36,-) Dat scheelt erg veel gewicht die boeken etc.

 

Alles past netjes in de koffer, jippie!

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments